torsdag 10 maj 2012

Tänketank...

Kom på mig själv med att hålla med Berth Milton. Är jag den jag tycker eller känner att jag är eller är man bara den andra tycker att man är?! I hans fall media, i mitt fall de som varit runt omkring mig under mitt liv. Vem har rätt? Hur är det med sanningen?

Inspira cowl Jag vill också ha en eller göra en. Men vilket garn ska man göra den i? Det ska väl inte va för tunt eller för tjockt. Det får ju gärna skifta lite i färg men inte allt för våldsamt. Är det nån som testat nåt?

Beställde garn häromdagen. Från Garnudsalg igen. En stor kon, ca 1 kg, svart alpacagarn och så råkade det slinka med ett litet nystan av ett blandningsgarn jag köpt lite av tidigare, cashmere/merino/viscose tror jag det var. Med ett nystan till och det jag hade sen tidigare kan man ju faktiskt göra nåt.  =)

Har ett sug efter att sticka en sjal. Det finns så många vackra mönster, men ingen som känns självklar. Kanske skulle man ta och rita sitt eget mönster.

Kanske får jag bättre överblick när jag fått sorterat klart mina garner. Dock finns det ett garn jag vill prova, Kauni, den variant som skiftar i färg. Men jag tror inte det är garnet till en Inspira cowl. Av nämnda beställda alpacagarn, tror jag det ska bli en tröja, minst. Kanske min planerade uppifrånochnerraglantröja.

1 kommentar:

  1. I år blir det tyvärr inga marknader för oss, hoppas på att fira midsommar i år igen uppe i Kälen där de har medeltida midsommarfirande. Men det blir nog det enda är jag rädd. Jag saknar det otroligt då det inte blev något förra året heller.

    Vad härligt att ni fick dela på hennes garner!! Som julafton fast bättre. Jag har haft turen att få två kvinnors hela garnsamlingar och så då min egna.....så här är fullt! Man jag älskar det och vill bara ha meeeer. *skrattar* Vad underbart att ha lingARN SOM HON TILL OCH MED ODLADE SJÄLV, VILKEN SKATT!! ooops capslock.

    Hoppas du kommer på ett passande garn till din Inspira cowl. Kramis

    SvaraRadera