onsdag 6 februari 2013

Handarbetskorg

Läste ett blogginlägg igår, av Manduzana. Hon skrev om vad hon hade i sin stickkorg. Jag kunde bara inte motstå det. Men jag kommer inte gå igenom allt som finns där. För min korg-situation har eskalerat. Som ni själva kan se. Jag tror den stora korgen till vänster var min första, sen jag flyttat hit. Sen har de bara blivit fler. Den stora på golvet, längst till höger, är den senaste. Den i mitten innehåller några yllebroderier som jag inte vet vad jag ska göra med och i övrigt nästan bara sockar som behöver stoppas. Den lilla uppe i vänstra hörnet, är det bara nålbindning i.


Mitt i står min lilla spinnrock, även om den inte kommer fram just nu, kan man iaf glädja sig åt att den finns.
(Och ja, jag är väldigt förtjust i Gudrun Sjödén-påsar..)

Ja den där röran talar väl för sig själv?! Eller ja, så rörigt är det eg inte, det funkar lite som arbetsbord/ avlastningsyta med flera pågående arbeten liggande och förvaring i lådorna under. Det är dock inte enda stället jag har garn på i lägenheten.. Jag behöver verkligen ett arbetsrum! 

1 kommentar:

  1. Ser ungefär ut som hemma hos mig, härligt! Grattis i efterskott till Vidar! Underbart garn du visar längre ner och din uppifrån och ner tröja ser fin fin ut!! =)

    SvaraRadera