onsdag 27 februari 2013

En såndär dag

Idag kan nog bara bli bättre. Vid en snabbtitt ser nog dagen förträffligt ut, med sitt solsken och sina vårtecken, men skenet bedrar. Med ljusets och värmens återkomst så skulle man ju önska att man hade nån att hitta på väninnesaker med. Har dock fått böckerna som jag beställde på bokus bokrea och köpt en handarbetstidning. Tillsammans med lite stickning hoppas jag att det ska förbättra dagen.
Blev av gårdagens tema "restgarn" på online stickcaféet började jag sticka dominorutor. Vet inte varför jag inte tänkt på det tidigare. Men nu ska mina restgarner hädanefter bli en filt av dominorutor. Som jag nog kommer få dela med sonen som tyckte det såg fint ut. Ochhan är redan sen tidigare mycket förtjust i en filt av mmormorsrutor som jag gjorde när jag var nitton.
Men nu tänker jag utgå och se vad jag kan göra för att förbättra dagsformen.
Här är bilden jag såg som inspirerade mig.1 kommentar:

  1. Alla olika rutor är perfekt för restgarner! Jag älskar att göra olika rutor, men hatar att fästa och sy eller virka ihop dem. Så att sticka rutor och plocka upp maskor till nästa ruta och sticka den vore ett alternativ för mig.
    Vad roligt att sonen uppskattar mormorsrute filten!! =)
    kramis

    SvaraRadera