fredag 27 juli 2012

Re-DiZaIn: Tampella giveaway hos Re-dizain

Det här skulle va så skoj att vinna! Spännande med retromönster.
Re-DiZaIn: Tampella giveaway hos Re-dizain

Nu är det snart helg. Behöver verkligen slappa i några dagar. Det har verkligen varit fullt ös den här veckan. Uppe tidigt och fullt ös hela tiden. Hoppas hoppas jag orkar ge mig ut en tur ikväll.

2 kommentarer:

 1. Här lunkar sommaren på i sakta mak, varvas bara mellan stan och stugan. I stan är vi vid havet eller i skogen eller ligger och stickar och virkar på balkongen eller med en bra bok. Men oftast (närhelst jag kan ) ute i naturen!! *ler* Äldsta sonen har jobbat hela sommaren tills i torsdags, nu är han mest med sina polare. Yngsta sonen är med sina kompisar av och till då de inte är bortrest (ibland har man otur att alla far bort samtidigt) och annars hänger han med mig och Mirra i skog och vid havet.

  Vi älskar att ha hund!! *glad* Men de dagar jag är för dålig för att ta mig ens ur sängen tycker hon jag är bra tråkig och grabbarna (även den vuxne) mina får gå med henne och leka.

  Det blir inte en endaste vikingamarknad i år och inget båt har lagts ner i havet tyvärr. Så vi längtar ihjäl oss efter båda de sakerna. Förra sommaren var vi på havet nästan varje helg och den veckan kärleken hade semester. Jag är ingen bra landkrabba, jag blir smått galen efter att vara på havet!!

  Ni då? Far ni på några vikingamarknader i år? Hur är det med lillplutten? Har din kropp hållt ihop efter graviditet och allt eller är du sämre? När barnen var små fick jag pressa kroppen så hårt varje dag att jag bara blev sämre och sämre för varje år tyvärr. Jag hoppas verkligen du ska klara dig ifrån det.
  kramisar!

  SvaraRadera