måndag 19 november 2012

För dåligt!

Jag är bara för dålig på att få nåt skrivet! Men några rader är väl bättre än inget!?
Har som alltid gång i  massor av saker men nu har jag varit förkyld en stund så det blir inte så mycket gjort. Fick dock stickat några varv på en sjal igår.Till allas stora förvåning är det helt svart... Fick en söt jacka av en kollega som kräver nåt helsvart till. Ni ska få se senare. Mönstret är Easy as pie från ravelry.


Nåt annat är nåt jag gick och funderade på på vägen till tåget i morse. Eller kanske inte helt annat då det rör färgen svart. Jag kan inte komma ifrån den. Hur jag mig än vänder. Jag har inte valt det, det är inget jag väljer. Det är lika lite valt som min läggning. Folk kan skoja om det (och tro mig folk kan ha mycket att säga om det), att man borde köpa nån annan färg nästa gång man handlar kläder, men så funkar det inte för mig. Det är inte heller en vanesak. Jag blir obekväm och i vissa situationer t.o.m. lite illa till mods. Jag kan inte ändra på det lika lite som mina intressen, min läggning eller mitt ursprung. Och varför skulle jag förresten ändra på det?! Det är ju den jag är..

2 kommentarer:

  1. Spännande att se din sjal färdig sedan! Klart du ska ha svart om du trivs i den färgen, man ska alltid trivas i det man bär på sig!! =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är man ju tvungen till, trivas menar jag. Det bara slog mig imorse, att det inte är ett val jag gjort. Det bara är så. Med lite flyt kanske sjalen kan bli klar denna veckan, för det är ju faktiskt bara kanten kvar, sådär en åtta mönstervarv..

      Radera