tisdag 30 oktober 2012

Ohantverkat

Det är inte så att jag ligger på latsidan egentligen men jag får inget fotat eller skrivet om. Har flera projekt igång. I dagarna går jag dock och funderar på tekniska framsteg. Den digitala inte min hantverksmässiga.
Funderar på om det är dags för mig att skaffa en ny mobil. En smart en. Då infinner sig frågan om vilken det egentligen skulle vara. Några säger äppeltelefonen, andra säger samsung och än så länge har jag inte hört nåt om den finska konkurrenten. Vad har ni att säga?! Vad har ni för erfarenheter? Jag skulle vilja kunna blogga på den, lyssna på musik (det kan man ju på alla), ha ett ok headset med användbar mic, använda internet på ett bra sätt mm.

4 kommentarer:

 1. Jag säger äppeltelefonen. Jag var skeptisk i början men när jag väl hade skaffat en var jag fast... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du provat blogga på den? Har läst en del om samsungen och den verkar ha en massa fiffiga finesser.

   Radera
 2. Jag har hållt mig undan touchmobiler än så länge, men fått en surfplatta som jag lärt mig och nu älskar. Men jag vill fortfarande ha riktiga knappar att trycka på när jag ska ringa och smsa. Dock börjar den på att fungera dåligt min mobil, så jag får kanske ge upp och skaffa mig en ny och det finns väl knappt några utan touch numer.....=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad är det för märke på din surfplatta? Det som jag nu upplever som lite trist är att det inte går att resonera med folk om dessa telefoner. Framförallt äppelfolk är som frireligiösa. Där däremot andra kan komma med konkreta argument för varför den mobilen är bra. Iphonen det är bara nåt man SKA ha. Ingen verkar veta riktigt varför. Att den skulle va häftig är inte ett relevant argument i min värld. Samsungen har flera knappar om än inte alla som på en gammal mobil. Jag vill ha en touch bla. för Vidars skull så att han kan ha nåt att sysselsätta sig med när han är med nånstans och måste sitta still. Sen vore det ju inte helt fel med större skärm. =)

   Radera