lördag 22 september 2012

Det bidde inte en tumme!

Det blev faktiskt en sjal! 


Det började så smått med några få maskor. Sen blev de betydligt fler. Det blev tillslut en Laminaria.




  





 Mönstret är underbart och mer romantiskt än vad som annars brukar tilltala mig.


Den blev premiäranvänd till det stora kalaset igår kväll.
Är redan sugen på att göra en mer spetssjal. Kanske blir det en Aeolian denna gången. 

Annars är det just nu mest småprojekt igång. Sockar, handledsvärmare, halskrage mm. Har precis avslutat ett annat projekt, men det får va en hemlighet tills jag har tid att skriva om det. ;-)

Jubiii!

Jag har vunnit nåt! Jag har vunnit i Tantkoftas finfina tävling. Gu så spännande det ska bli att bläddra i den mössmönsterboken.



Det värmde en lite frusen själ. Iaf frusen om fötterna. Värmen finns nämligen inte längre i vår lägenhet. Vicevärden är ett skämt. Men imorgon får han på näsan! Tillsvidare får jag nöja mig med många värmeljus.

Igår var jag till "firmafest". Tillsammans med ca 4500 andra inom sundhedsforvaltningen i Københavns kommune. Vi såg Rasmus Sebach och Outlandish. Det är väl inte riktigt min musik men de senare är ju iaf så proffsiga att det var kul att se. Men sen var jag så trött att jag gick till bussen.

Har en massa saker jag inte skrivit om, men tyvärr har jag inte heller bilderna av dem på datorn. Har faktiskt lyckats avsluta en del grejer sen jag sist skrev nåt om mitt hantverkande.

onsdag 5 september 2012

Tävlingarnas månad


Eller är det bara för att folk kommit hem från semestern?! Att kika på Med nål och tråd eller va med, kunde jag ju bara inte låta bli, men nu är det nog snart va slut för turen är visst inte med mig.

måndag 3 september 2012